Hi korang! Cantik tak kedai kakak? Cawangan Cheras berwajah baru.

Kita cuba perbaki segala kelemahan untuk keselesaan semua customer.

Siapa yang sudah sempat singgah sini?

Kita ada satu sahaja cawangan di Cheras Sri Permaisuri.

Outlet Cheras beroperasi dari jam 11pagi-10malam setiap hari.

Sepanjang PKP, kita hanya membenarkan Walk In, Take Away & Delivery shj.

Untuk sebarang pertanyaan boleh call atau whatsapp outlet Cheras 013 3603 373

Untuk Penghantaran – https://order.tigabudakgemok.com.my/en_MY

cawangan cheras berwajah baruDalaman Cawangan Cheras

CAWANGAN CHERAS BERWAJAH BARU

Pusat Perniagaan Danau Lumayan, Jalan Danau Lumayan, Bandar Sri Permaisuri, Cheras (Sederet dengan Hannan Medispa Cheras)

11 AM – 10 PM (Setiap hari)
Waze: https://bit.ly/WazeTBG-Cheras
Maps: http://bit.ly/TBGCheras-GMaps

 

Kejapppp gaisss! Staff tengah prepare untuk delivery Nasi Ayam Kicap Sambal Power yang dah di order.

Dalam musim PKP ni memang banyak order, tak kurang juga yang beratur walk in. Jaga jarak ye semua, SOP mesti kena jaga.

Untuk tapau @ bungkus, kami biasanya akan guna container atau box supaya senang untuk pelanggan menikmati hidangan kami tak kira di rumah atau pejabat.

Nasi ayam kicap kami ni kalau digandingkan dengan crispy tempe dan telur dadar memang best! Sebabnya semua lauk ni memang sangat ngam bila dimakan bersama sambal gesek power kami yang berdesing. Nak kasi kurang pedas? Boleh makan ulam timun yang kami sediakan bersama.

Ada lagi ke yang tak sempat order tu? Kalau nak order boleh whatsapp atau guna tempahan online di web. Boleh juga guna aplikasi food delivery.